Moti i La Romana në tetor

Moti i La Romana në tetor

Republika Dominikane – dominikanawakacje.com Si është moti në La Romana në tetor? Në këtë artikull do të gjeni informacione mbi lagështinë, orët mesatare të diellit dhe shanset për reshje shiu. Temperatura mesatare në La Romana në tetor është 81 gradë Fahrenheit....

read more