Rishikimi i Hotel Dreams Onyx Resort & Spa

Rishikimi i Hotel Dreams Onyx Resort & Spa

https://www.youtube.com/watch?v=dv-KZb5FPD8 Nëse jeni duke kërkuar për një parajsë tropikale, mos kërkoni më larg se Hotel Dreams Onyx Resort & spa. Ky resort ofron gjithçka nga shërbimi i dhomës gustator deri tek aktivitetet e pafundme për të gjithë. Çiftet do t'i...

read more
Rishikimi i Hotel Casas Del XVI në Republikën Domenikane

Rishikimi i Hotel Casas Del XVI në Republikën Domenikane

Republika Dominikane – dominikanawakacje.com Hotel Casas Del XVI është një vend i mrekullueshëm për të kaluar disa ditë në Republikën Dominikane. Nëse jeni duke kërkuar për një vend që do të lëvizë dhe rinovojë shpirtin tuaj, ky është vendi ku duhet të shkoni. Ndodhet...

read more
Cili është moti dhe temperatura në prill në Samana?

Cili është moti dhe temperatura në prill në Samana?

Republika Dominikane – dominikanawakacje.com Temperatura mesatare ditore e lartë në Samana është 83 gradë F, ndërsa temperatura mesatare e ulët është 72 gradë F. Temperaturat rrallë shkojnë nën 69 gradë F ose tejkalojnë 77 gradë F. Më 18 shtator temperatura mesatare...

read more
Moti dhe temperatura në Sosua në qershor

Moti dhe temperatura në Sosua në qershor

Republika Dominikane – dominikanawakacje.com Temperatura e ditës është shumë e lartë në 30,9 gradë Celsius dhe temperatura e detit është rreth 26,4 gradë Celsius. Kjo e bën një muaj të ngrohtë për të vizituar Sosua. Megjithatë, temperatura e natës është e ftohtë, me...

read more
Verë në Playa Dorada, Spanjë

Verë në Playa Dorada, Spanjë

Republika Dominikane – dominikanawakacje.com Ka katër sezone të dallueshme në Playa Dorada, Spanjë. Temperatura mesatare maksimale është 29 gradë Celsius, ndërsa minimalja 19 gradë. Zona merr rreth 6 orë diell në ditë në dhjetor dhe përjeton 11 ditë reshje shiu. Moti...

read more